Nyári programok 2017

nyari program2017 1k

Sárkányfesztivál 2017

sarkanyfesztiva2017k

Csukás Színház

csukas2017 1k

3D séta Balatonszárszón

pano360 logo

József Attila Emlékház

jozsef attila emlekhaz

Látogatás számláló

 foci

1927-ben alakult az első focicsapat Balatonszárszón, tehát régi múlttal rendelkező szakosztályról van szó, amelynek újkori története 1974-re datálható, amikor is BALATONSZÁRSZÓ  NAGYKÖZSÉGI SPORTEGYESÜLET  lett a csapat elnevezése.

A csapat színe: KÉK-FEHÉR

Szakosztály vezető: ifj. Sarang Sándor

Technikai vezető: Tókáné Rózsa Andrea

Az átalakulást követően a csapat rövid megyei II.o. kitérő után  a megyei I.o. meghatározó csapata lett. Legnagyobb sikerét a 2012/2013-as bajnokságban érte el, amikor is az első helyen végezve megnyerte a bajnokságot. Az első osztályban töltött évek alatt a bajnoki címen kívül 1 második hely, 2 harmadik hely és 4-5 hely jelzi, hogy valóban a megye egyik meghatározó csapata Balatonszárszó. A bajnoki sikert Deme Norbert edző vezetésével sikerült elérni. Mellette még Fonyódi Tibor edző szárszói működését kell említeni, aki az ezüst csapatot is dirigálta. Mindketten játékos-edzők voltak.
Sajnos a sikeres szereplés, A BAJNOKI CÍM megszerzése  után a csapat 10 tagja eligazolt, ami azzal járt, hogy a gárda kiesett a Megyei II. osztályba. Új csapatot kellett építeni új edzővel.

Jelenleg Pamuki Zsolt a felnőtt és az u-19-es ifi csapat edzője. Nagyon sok fiatal beépítésével próbál ütőképes csapatot építeni, amihez idő és türelem kell. Hogy jó az irány, azt az is bizonyítja,  hogy utánpótlás csapataink rendre dobogós helyen végeznek a bajnokságokban.

Említést kell tennünk a már-már legendaként emlegetett Fiath Jánosról, aki még 40 év felett is  sokszor kisegítette játékával a csapatot amellett, hogy hosszú-hosszú évekig ő volt az edző (az utánpótlás csapatnál is.)

A megyei II. osztályban szereplő felnőtt csapat mellett U-19 –es ifi csapat szerepel a megyei bajnokságokban. Részt veszünk a félpályás Női felnőtt- és az Öregfiúk küzdelmeiben is.

2016 őszétől a Kötcsei focicsapattal történt együttműködési megállapodás értelmében ők is Szárszói színekben szerepelnek a Megye IV-es Megyei Bajnokságban Kötcse/B.szárszó néven.
Emellett az újra indított BOZSIK-PROGRAM-ban foglalkoztatunk U-7, U-9,  U-11 és U-13-as korosztályú gyerekeket. id. Sarang Sándor kezdte, majd Agócs Attila licences edző folytatta a munkát. Őt időközben Pusztai Gábor váltotta a legkisebbeknél. Mérhető a gyerekek fejlődése, hisz tornáról-tornára sikeresen szerepelnek és közülük többen ma már az U-19-es csapatban játszanak. U-13-asaink  2016/17-es Téli tornákon veretlenül szerepeltek!

2011. szeptemberétől kiemelt hangsúlyt fektet az MLSZ az utánpótláskorú gyerekek sportolására. Ebben a szellemben próbálunk mi is minél több gyereket bevonni ebbe a programba. Új társasági adótörvény lépett életbe, amely lehetővé teszi, hogy ezen adóalanyok adójuk 70 %-ával támogassanak 5 kiemelt labdajátékot, köztük a labdarúgást. Az így bevont összegekkel ki lehet egészíteni az eddigi támogatást, és az utánpótlás nevelés céljára nagyobb összeget lehet fordítani.
Szeretnék felkérni minden társasági adóalanyt, aki szimpatizál a szárszói sporttal, hogy lehetősége szerint támogassa egyesületünk munkáját!

KÖSZÖNET AZ ODAADÓ MUNKÁÉRT, és GRATULÁLUNK AZ ELÉRT SIKEREKHEZ!!!

KÖSZÖNET mindenkinek, aki bármilyen mértékben segített a siker elérésében!

HAJRÁ SZÁRSZÓ!!!

Szurkolóinknak jó szurkolást és jó szórakozást kíván a szakosztály vezetősége!

Harmath Imre (NKSE elnöke)


 

Szálláskereső

szallaslogo3

Gyermek- és családbarát Balatonszárszó

image kiadvany 2016 1k

Szárszói Hírmondó megjelent számai

hirmondo szines logo

Balatonszárszó a Facebookon

face

Szárszóért Nonprofit Kft.

kftlogo

face

Mozdulj Balaton

mozduljbalaton