Nyári programok 2017

nyari program2017 1k

Sárkányfesztivál 2017

sarkanyfesztiva2017k

Csukás Színház

csukas2017 1k

3D séta Balatonszárszón

pano360 logo

József Attila Emlékház

jozsef attila emlekhaz

Látogatás számláló

asztaliteniszAmatőr szintű asztalitenisz mindig is volt Balatonszárszón.


1980-ban Fehér Sándor irányításával szakosztályi szinten kezdődött meg az utánpótlás nevelés és a felnőttszintű versenyzés.
 A férfi csapat a járási, megyei bajnokság után az országos bajnokságban sikeresen szerepelt Az NB.III, NB.II, NB.I/B bajnokság megnyerése után 1992-ben feljutott az NB.I. A csoportba férfi és női csapattal együtt. Ezt a bajnokságot azonban már Földvári színekben játszották, mert a település nem tudta finanszírozni a megnövekedett terheket.


Új korszak kezdődött, hisz a felnőtt csapat/ melyben csak szárszóiak szerepeltek/ ismét a járási bajnokságban indult. A Szárszóra költözött Hűvösvölgyi Péter irányításával szervezett utánpótlás kezdődött, melynek az eredményei már pár év múlva jelentkeztek. Kaposvár után a megye legeredményesebb utánpótlásnevelő szakosztálya lett a Szárszói. 1999-től megszakítás nélkül ott vannak versenyzőink az országos diákolimpiai döntőben.
A felnőtt csapat a járási bajnokság megnyerése után a megyei bajnokságban szerepel és évek óta meghatározó szerepet tölt be. Arany, ezüst és bronzérmes helyezések jelzik eredményes szereplésüket.


Örvendetes, hogy az utóbbi években ugrásszerüen megnőtt a hobbi szintű asztaliteniszezők száma. Sokan ezt a sportágat választják egészségük megörzése érdekében.
A szakosztály aktívan részt vesz a versenyek szervezésében, hisz helyi, megyei régiós bajnokságokat rendez az utánpótlás, felnőtt és veterán korosztály versenyzőinek.

HŰVÖSVÖLGYI PÉTER /szakosztályvezető/

Szálláskereső

szallaslogo3

Gyermek- és családbarát Balatonszárszó

image kiadvany 2016 1k

Szárszói Hírmondó megjelent számai

hirmondo szines logo

Balatonszárszó a Facebookon

face

Szárszóért Nonprofit Kft.

kftlogo

face

Mozdulj Balaton

mozduljbalaton